Sweden Indoor Golf
Vett och etikett

VETT OCH ETIKETT


Boll

Använd hela och vita omarkerade bollar. Logobollar och egen märkning med tusch eller bläck färgar av sig på våra slagnät. Även små skador i bollarnas skal kan skapa revor i slagnäten.

 

Peg

Använd plast- eller gummipegar. Anledningen är att träpeggar går av (smutsar ner) och är svåra att för dig ta bort från mattan. Peggar går att köpa av Linköpings golfcenter som också bedriver verksamhet i lokalen.

 

Klubbor

Dina klubbor (och övrig utrustning så som din bag) ska vara rengjorda för att undvika att gräs och jord smutsar ner. Vi vill att alla våra gäster skall få uppleva en trivsam miljö.

 

Skor

Dina skor ska vara rena för inomhusbruk. Vi önskar att du använder skor med så slät sula som möjligt (softspikes ej tillåtet eftersom de ”tuffsar” puttytan).

 

Puttingytan - blå mattan

Vi är oerhört nöjda med vår puttyta, den är kul och spännande att putta på. Tänk på att du behöver hålla den fri från din utrustning och undvika att uppehålla dig på den ytan när du inte själv skall putta så andra gäster inte blir störda av dig eller din utrustning.

 

Mobiltelefoner

Vi ser gärna att mobiltelefoner är satta på ljudlöst och om du vill prata i den väljer en lämplig plats med hänsyn till andra besökare. 


Allergi

Vi är ett inkluderande företag och vill att du och alla andra ska känna sig välkomna och trivas under ert besök. Därför är det viktigt att vi visar hänsyn och tänker på att undvika parfym och att inte ta med annat som kan väcka obehag eller livsfara för andra (tex nötter).

Öppettider