Sweden Indoor Golf
FSX Software

FSX - Intelligensen

Forsight Sports FSX 2020 är mjukvaran som använder GCQuads data för analys och visualisering. Kanske världens just nu kraftfullaste kombination designad för professionella club fitting instruktörer och tränare. Med komplett boll och klubbdata, många visualiseringslägen, enkelheten i användningen och det intuitiva gränssnittet ges även amatören möjlighet att analysera sitt spel. På köpet ingår även kostnadsfria konton i en molntjänst för datalagring av alla slag för analys av spelaren själv eller som underlag i samtal med en tränare.

FSX innehåller virtuella kopior av några av världens toppbanor, spelappar med olika  utmaningar, "skillsgames" som närmst flagga och längsta drive, etc. Sammantaget tas utmaningarna och nöjet till en ny nivå. Att flytta spelet inomhus känns plötsligt fullkomligt självklart.

Träna på den virtuella rangen eller träna genom att delta i tävlingar online mot spelare i hela världen. All utrustning hos oss är uppkopplad på nätet så du får inte svårt att finna motstånd om kamraterna stannat hemma.


Vem vet, möjligen blir du kvar inomhus i sommar...

FSX Software intro